ОПТИМУС Ви помага да общувате свободно и с лекота на един и същ език с всички Ваши партньори.

   Не се колебайте да се свържете с нас за да изградим връзката между Вас и Вашите партньори. Ние сме на Ваше разположение за да Ви консултираме и да Ви посъветваме за най-подходящите и успешни техники за устен превод за Вашето събитие.

  • Консекутивен превод

Този  превод се използва при бизнес срещи, преговори, командировки, пътувания, придружаване, изповядване на нотариални сделки, неформални срещи, обществени прояви и други.

  •      Симултанен превод

Обикновено се използва при събития, на които работните езици са повече от два, а участниците трябва да чуят посланието на собствения си език.

  •     Други видове устен превод

Превод от разстояние – телефонен превод, превод по messenger програма – Skype, ICQ, Yahoo Messenger и др., устен превод от текст, шюшотаж (превод на ухо). 

Можете да разчитате на незабавно съдействие от наша страна при изповядване на нотариални сделки, преводи от разстояние, бизнес срещи, преговори, неформални срещи, устен превод от текст.

Моля направете Вашата заявка за устен превод от  3 дни до 1 седмица преди съответното събитие.

Цени

Цените на устните преводи се формират на база час, като всеки започнат астрономически час се заплаща като цял час или като цял ден (при продължителност на ангажимента до 8 чàса) и на база на критериите за оценка на превеждания материал:  език,  терминологична натовареност и др.

* Времето, през което преводачът е ангажиран от Вас, също се включва в цената, без значение дали има същински превод.

Моля, запознайте се с нашата политика за поверителност.