Курсовете по френски език са с комуникативна и практическа насоченост. Систематизирани са както по възраст, така и по ниво на владеене на езика, в зависимост от това дали сте абсолютно начинаещ или вече имате известни познания по езика.

Общият профил е за Вас, ако Ви е необходимо да ползвате езика в “общокултурен контекст” – когато общувате, учите, работите, пътувате или просто когато ползвате някой информационен източник по популярни теми. Колкото по-високо ниво достигнете в  своята подготовка, толкова по-успешно тя ще Ви служи. Във всяка сесия в “ОПТИМУС” ще намерите необходимото Ви езиково ниво, както и варианти да продължите подготовката си по френски език според личните си планове и цели.

   Преценката е Ваша! Решете сами какъв тип обучение Ви е необходим – в група, индивидуално, полуиндивидуално или онлайн  и колко време можете да отделите за него.

    Какво ви предлагаме?

  • Пълна гама от курсове и нива А1 –С1;
  • Малки групи – до 6 човека;
  • Екип от професионалисти – преподаватели филолози;
  • Комфортна обстановка – конферентен принцип на организация на обучението;
  • Мастер-клас  (сертификатна подготовка);
  • Сертифицирайте знанията си  Учили сте чужд език и ви трябва документ за кандидатстване за работа или обучение? Можете да се явите на изпит за сертификат по Европейската езикова рамка на удобна за вас дата.

      Всички наши курсове са съобразени с нивата по Европейската езикова рамка. Повече за нея и детайли за отделните нива, можете да прочетете тук.

  График на курсовете 

    Общоезиковите курсове по френски език за ниво А1 са с хорариум 120 учебни часа (два модула по 60 уч.ч. – А1.1  и А1.2) , а за нива А2, В1, В2 –  100 учебни часа ( два модула по 50 уч.ч.).

Oui, je parle français grâce à Optimus.