pluril
 
 

Лятото в „Оптимус“ пак е на макс.

       С всеки записан курс печелите:

 • 15 % ваканционна отстъпка; 

 • 10% отстъпка за всички индивидуални обучения 

Имате шанс на макс!

 
 
Стандартни курсове

Провеждат се в група от 4 до 6 човека. Съобразно Вашето свободно време, можете да изберете дневен, вечерен или съботно–неделен курс.

       

Курсове за бързите, за хората, които не разполагат с много време…

          Те са организирани съобразно Вашите нужди, цели и възможности. Можете да изберете :

 • Едномесечен интензивен курс;
 • 7-седмичен полуинтензивен  курс;
 • Екстензивен курс

   

 

 

 

Интензивните и екстензивни курсове се провеждат на същия принцип и по същата методика, както стандартните курсове по общ чужд език, но Ви позволяват да напреднете по-бързо в зависимост от избраната програма.  За повече информация – вижте  езика, който сте избрали да научите, позвънете ни на тел.:  0878 522 722 ; 0889 522 779  или се свържете с нас чрез формата за контакт.

ves

             20150130_174133

Подготовка за матура по чужд език

Матурата е предизвикателство! С  получаването на желаната оценка на втория задължителен Държавен зрелостен изпит, Вие улеснявате кандидатстването си  и тя става Вашия вход във висшите учебни заведения .

Какво получавате?

 • Подготовка върху  всеки един от компонентите на изпита: слушане и четене с разбиране, езикови задачи и създаване на текст;
 • Доразвиване и затвърждаване на необходимите езикови познания с акцент върху тяхното прилагане на практика в изпитната ситуация;
 • Тренинг относно техническата и времева страна на изпита;
 • Проверка и рецензии от висококвалифицирани преподаватели, доказани специалисти;
 • Проследяване на вашият напредък и слаби места;
 • Допълнителни тестове и задачи;
 • Теоретичен материал.  Научете повече

20141204_112404

 
 
Интензивен курс по математика и български език за националното външно оценяване
след 7 клас

Целта на курса е да научи Вашите деца на “майсторството” за решаване на тестове.

На всяко занятие ще се решават по два теста с обсъждане на нерешените задачи. След това ще се коментират допуснатите грешки.

Домашната работа ще бъде за затвърждаване на придобитите знания.

 • Какво получавате?

Индивидуален подход към всяко дете.
Безплатни учебни материали – специално разработени, съобразени с изискванията на МОН и осигурени за всеки участник в курса.
Адекватна професионална помощ.
Обратна връзка – непрекъсната информация за всеки тест на Вашето дете и неговото присъствие на занятия, както и за евентуални проблеми в процеса на обучение.

 Разговорен курс след всяко ниво  (безплатни учебни материали)

Общувате  в реални ситуации, участвате в “актьорски задачи”, говорите и дискутирате, излагате аргументи и отстоявате становищата си във все повече и по-разнообразни ситуации.

Бизнес и бизнес комуникация на чужд език (безплатни учебни материали)

                 

Подготовка за интервю за работа на чужд език  (безплатни учебни материали)  int

Искате работа?  А знаете ли как да убедите работодателя, че сте най-добрият кандидат за тази длъжност?  А знаете ли какви са тайните на успешното интервю? А  знаете ли как да се представите на интервюто за работа така, че когато стане време за крайното решение, Вие да сте избраният?

Получавате: Индивидуален план за представяне на интервюто; Индивидуален пакет документи, съобразен с изискванията за кандидатстване за работа; Безплатни учебни  материали; Научавате  тайните на успешното интервю за работа.

 

Мастер-клас – сертификатна подготовка

   Мастер-класът Ви осигурява специализирана индивидуална подготовка за изпитите за различните нива на международните езиковите сертификати, които са свидетелство за езикова компетентност в цял свят и увеличават възможностите Ви за професионално и академично развитие.

              cours3

 

      

Курсове за най-малките 

 Обучението по италиански, испански, английски, френски, немски и руски език се провежда по съвременни, комуникативни и забавни учебни системи на престижни издателства. Децата използват разнообразни зрителни, звукови и двигателни стимули,  участват в множество игри и ситуации. Това е добра практика, която  провокира творческото им мислене и емоционалните им реакции  и прави усвояването на езика забавно и ефективно.

monika 1           

Целогодишни курсове за ученици

В съвременния свят ползата от изучаването на чужди езици е факт – владеенето на един чужд език се превърна в безспорна необходимост, а динамиката и конкуренцията на ежедневието превръщат във все по-голямо предимство владеенето на два, три и повече чужди езика.

– Възрастови групи: 1 клас – начинаещи; 2-3 клас – начинаещи; 2-4 клас – изучавали езика; 5 – 7 клас – изучавали езика ; 8 – 12 клас.

Моля, вижте съответната статия за избрания от Вас език.

      tedi1

 ПРАКТИКУМИ: Граматика, фонетика и произношение

Недоброто произношение и непълноценните познания по граматиката и структурата на даден език затрудняват комуникацията. Освен това, те са важен съставен елемент на изпитите по чужд език.

“Преодолей трудностите си по твоя език”

Езикова подготовка за ученици, изучаващи  интензивно чужд език в елитните гимназии и специализираните училища

                               

Модули: Английски език, Немски език, Испански език, Френски език, Руски език.

Модулите са разработени в съответствие с утвърдените от МОН учебни програми.Те включват допълнителна подпомагаща подготовка върху всички лексикални и граматични теми, изучавани през учебната година. Чрез много  упражнения и практически задачи, точно и ясно обясняване на материала, учениците попълват пропуските си в усвояването на новия език, изграждат стабилна основа, увереност и сигурност в своите знания.

В курса са включени текущи контролни тестове, както и 6 пробни теста, съдържащи 4 основни компонента на всеки изпит по чужд език – слушане, четене, лексикални и граматични упражнения и съставяне на текст.

Micho           20141204_112404             Diipak2

d4

 

images

 

Индивидуално и полуиндивидуално обучение

Удобен и максимално ефективен вариант, съобразен с Вашето свободно време, нивото и индивидуалното Ви темпо на учене. В зависимост от конкретните нужди и целите, които си поставяте, нашите преподаватели избират заедно с Вас най-подходящата учебна система и схема на работа. Научете повече

Онлайн обучение

Научете нов език от дома или от Вашия офис в удобно за Вас реално време, по индивидуална програма  с наш преподавател.

Научете повече

        

Micho

 • Изпит и издаване на сертификат за езиково ниво

Учили сте чужд език и ви трябва документ за кандидатстване за работа или обучение? Можете да се явите на изпит за сертификат по Европейската езикова рамка по английски, немски, френски, испански, италиански, руски или български език. Запишете удобна за вас дата – научете повече.

 

     
                                                         

 

ChatClick here to chat!+