Искате да подобрите нивото на езиковите си компетенции? Или желаете да научите нов чужд език? Езиков център „ОПТИМУС“ има готово решение – ефективно, професионално и съобразено със свободното ви време.

Курсовете по немски  език са с комуникативна и практическа насоченост. Систематизирани са както по възраст, така и по ниво на владеене на езика, в зависимост от това дали сте абсолютно начинаещ или вече имате известни познания по немски език.

Общият профил е за Вас, ако Ви е необходимо да ползвате езика в “общокултурен контекст” – когато общувате, учите, работите, пътувате или просто когато ползвате някой информационен източник по популярни теми. Колкото по-високо ниво достигнете в  своята подготовка, толкова по-успешно тя ще Ви служи. Във всяка сесия в “ОПТИМУС” ще намерите необходимото Ви езиково ниво, както и варианти да продължите подготовката си по немски език според личните си планове и цели.

Преценката е Ваша! Решете сами какъв тип обучение Ви е необходим – в група, индивидуално, полуиндивидуално или онлайн  и колко време можете да отделите за него.

Предлагаме ви дневни, вечерни и съботно-неделни курсове по:

  • Общ немски език  – всички нива по Европейската езикова рамка;
  • Разговорен курс по немски език;
  • Бизнес комуникация на немски език;
  • Практикум Граматика;
  • Мастер-клас – подготовка за международни сертификатни изпити
  • Сертифицирайте знанията си– изпит за издаване на сертификат за ниво на владеене на чужд език

       

         Какво получавате?

  • В началото  се справяте максимално ефективно в най-често срещаните ежедневни ситуации;
  • След това се научавате да общувате свободно и с лекота и непрекъснато разширявате периметъра  от ситуации и теми.
  • За успешния резултат, който ви е нужен, ОПТИМУС работи по собствена метода, която гарантира придобиването на реални умения и стратегии за общуване в рамките на хорариума за всяко едно ниво.

       

 ГРАФИК НА КУРСОВЕТЕ

   Всички наши курсове са съобразени с нивата по Европейската езикова рамка. Повече за нея и детайли за отделните нива, можете да прочетете тук.

   Общоезиковите курсове по немски език за ниво А1 са с хорариум 120 учебни часа (два модула по 60 уч.ч. – А1.1  и А1.2) , а за нива А2, В1, В2 –  100 учебни часа ( два модула по 50 уч.ч.).

Ja, ich spreche Deutsch с “Оптимус”

Разговорен курс по немски език
Бизнес комуникация на немски език
Подготовка за интервю за работа на немски език