Зимна сесия 2022 - 2023 г.

Разговорният курс е подходящ за всички, които срещат трудности при комуникация на английски език или желаят да поддържат нивото си, практикувайки езика.

Модулът е 9-седмичен, организиран в 20 учебни часа, в рамките на които се разглеждат теми и проблемни ситуации, свързани с пребиваване или пътуване в чужбина, както и при работа с англоговорящи партньори. Представените истории и ситуации ще Ви мотивират да участвате активно в дискусиите в часовете, да активирате пасивните си знания по английски език и придобиете увереността да използвате езика с лекота.

В курса по разговорен английски вие ще можете:

  • да подобрите умението си за говорене и да го упражнявате активно;
  • да разговаряте по въпроси и теми свързани с вашето ежедневие;
  • да използвате езика с повече увереност;
  • да наблегнете на работата върху по-естествено произношение при разговор;
  • да участвате в ролеви и симулационни игри;

 

(безплатни учебни материали)

Запишете се с приятел до 19.12.2022 г. и се възползвайте от специалната ни коледна промоция: 1 + 1 = 1 за всички езикови курсове, стартиращи през м. януари и м. февруари 2023 г.

  • Запазете вашето място  с внасяне на депозит от 100 лв. Доплащането можете да направите до 10 дни преди началото на курса.
  • Промоцията е валидна до изчерпване на местата в групите.

*Не се комбинира с други отстъпки и промоции.

          

20 уч.ч.

Вид курс

График на занятията

Начало

Редовна

цена

Модул 1:

след завършено ниво А2

вечерен

Втор., четв.:

18:30 – 21:00ч.

08.12.

19.01.

117 лв.*

Модул 2:

след завършено ниво В1

вечерен

Ср., петък:

18:30- 21:00ч.

18.01.

15.02

125 лв.*

Модул 3:

след завършено ниво В2

Съботно-неделен

15:30 -18:00ч.

04.02.

125 лв.*

* Курсовете стартират при минимум 4 записани курсисти.

Модул 1: Включва следните теми – дом, приятели, пари, храна, работа и пътуване, които са в основата на множество комуникационни задачи и упражнения. Всяка тема започва със серия от самостоятелни задачи, които трябва да направите предварително, у дома. Тези задачи имат за цел да ви накарат да си припомните съответните ключови думи, които ще трябва да използвате след това.  Всяка тема обръща специално внимание на произношението и на това как да произнасяте правилно определени звуци, особено в свързана реч.  

Модул 2  и модул 3 : Всеки модул се състои от 12 предварително описани ситуации, в които вие ще трябва да влизате в определени роли. Ситуациите изискват предварителна подготовка, както и самостоятелна работа по конкретни специфики на умението за говорене.

bg-page

Курсът беше много полезен. Часовете бяха полезни, забавни и времето минаваше бързо. За наше учудване доста бързо "прескочихме езиковата бариера" и вече говорим много по-уверено на английски език. Веси, Гери, Иван, Юри, Ели