ЛЯТНА СЕСИЯ 2023 г.

СУПЕР ЛЯТО С "ОПТИМУС": С ВСЕКИ ЗАПИСАН КУРС ПЕЧЕЛИТЕ 10 % ВАКАНЦИОННА ОТСТЪПКА

Разговорният курс е подходящ за всички, които срещат трудности при комуникация на английски език или желаят да поддържат нивото си, практикувайки езика.

Модулът е 9-седмичен, организиран в 20 учебни часа, в рамките на които се разглеждат теми и проблемни ситуации, свързани с пребиваване или пътуване в чужбина, както и при работа с англоговорящи партньори. Представените истории и ситуации ще Ви мотивират да участвате активно в дискусиите в часовете, да активирате пасивните си знания по английски език и придобиете увереността да използвате езика с лекота.

В курса по разговорен английски вие ще можете:

    • да подобрите умението си за говорене и да го упражнявате активно;
    • да разговаряте по въпроси и теми свързани с вашето ежедневие;
    • да използвате езика с повече увереност;
    • да наблегнете на работата върху по-естествено произношение при разговор;
    • да участвате в ролеви и симулационни игри;

(безплатни учебни материали)

20 уч.ч.

Вид курс

График на занятията

Начало

Редовна

цена

Промо

цена

Модул 1: след завършено

ниво А2

вечерен

Втор., четв.:

18:30- 21:00 ч.

04.07.

22.08.

117 лв.*

105 лв.

Модул 2: след завършено

ниво В1

вечерен

Ср., петък:
18:30- 21:00 ч.

28.06.

19.07.

125 лв.*

113 лв.

Модул 3: след завършено

ниво В2

съботно-

неделен

15:30 -18:00 ч.

01.07.

125 лв.*

113 лв.

* Курсовете стартират при минимум 4 записани курсисти.

Модул 1: Включва следните теми – дом, приятели, пари, храна, работа и пътуване, които са в основата на множество комуникационни задачи и упражнения. Всяка тема започва със серия от самостоятелни задачи, които трябва да направите предварително, у дома. Тези задачи имат за цел да ви накарат да си припомните съответните ключови думи, които ще трябва да използвате след това.  Всяка тема обръща специално внимание на произношението и на това как да произнасяте правилно определени звуци, особено в свързана реч.  

Модул 2  и модул 3 : Всеки модул се състои от 12 предварително описани ситуации, в които вие ще трябва да влизате в определени роли. Ситуациите изискват предварителна подготовка, както и самостоятелна работа по конкретни специфики на умението за говорене.

bg-page

Курсът беше много полезен. Часовете бяха полезни, забавни и времето минаваше бързо. За наше учудване доста бързо "прескочихме езиковата бариера" и вече говорим много по-уверено на английски език. Веси, Гери, Иван, Юри, Ели